Bouquet d’alella entre amics 2021

Vi negre tranquil elaborat amb Cabernet Sauvignon i Syrah, i el seu grau alcohòlic és de 13% vol.
Categoria:

Descripción

Vendimia manual en cajas de 15 kg y una estricta selección de uva en el viñedo. A continuació es refrigeren el raïm en una cambra de fred unes hores per aconseguir precursors aromàtics. Després el raïm es desrapat, es realitza maceració llarga amb les pells, fent dos remuntats diaris per extreure la matèria colorant, durant el qual es realitza la fermentació alcohòlica. Posteriorment es premsa suaument i finalment es fa la fermentació malolàctica. Criança durant 12 mesos en bótes de fusta francesa i centreeuropea i posteriorment 6 mesos amb ampolla mínim.

Marida ben embotits, carns i verdures a la brasa. Recomanem servir-lo a uns 16ºC.

Informació addicional

VarietatCabernet Sauvignon y Syrah
Any2021
Grau alcohólico13%vol.

Nota de cata

Presenta un color cirera, picota madura, intensitat mitjana alta amb tons granat intensos i matisos vermells pàl·lid. Lleuger de llàgrima, mitjanament fina i abundant, de caiguda ràpida.
Sobresurten les fruites vermelles madures sobre un fons intens de pebrots i notes especiades com els pebrots i la xocolata.
A la boca té una entrada suau i agradable. Pas per boca lleuger, estructura equilibrada, fresc i afruitat. Final alegre i mitjanament persistent.