Bouquet d’alella garnatxa negra 2021

Vi negre de Garnatxa Tinta. L'entrada és fresca i lleugera i no necessita gaires acompanyaments, encara que és un gran aliat de les trobades amb amics, la copeta de mitja tarda i les tapetes. Producció limitada de 1.435 ampolles.
Categoria:

Descripción

Vi negre de varietat autòctona, agricultura ecològica i vinya vella. Verema manual en caixes de 15 kg i una estricta selecció del raïm a la vinya. Seguidament, es refrigera el raïm en una cambra de fred unes hores per aconseguir precursors aromàtics. Posteriorment, es desrafa menys el 20% que fa maceració carbònica, mentre que la resta fa la fermentació alcohòlica i maceració llarga amb les pells, amb dos remuntats diaris per extreure'n el pigment. Finalment, premsem suaument i es realitza la fermentació malolàctica.

Vi negre tranquil elaborat 100% amb Garnatxa Tinta La producció és limitada, 1.435 ampolles. El seu grau alcohòlic és de 14,5% vol.

Marida bé amb formatges suaus, embotits, patés (també de vegetals), cremes i sopes fredes. Recomanem servir-lo entre 14ºC i 16ºCº

Informació addicional

Varietat100% Garnatxa Tinta
Any2021
Grau alcohólico14,5% vol.

Nota de cata

Nota de cata Presenta un color grana d'intensitat baixa amb rivet rosaci i reflexos blavosos.
És d'intensitat aromàtica mitjana. Aromes fresques i agradables de fruites vermelles de bosc, maduixes silvestres, gerds, prunes i un suau record de pell de taronja. Un clar exemple varietal de la zona Mediterrània.
És viu, de pas lleuger, amb records de fruita vermella, destacant la pell de pruna vermella. Final des-acomplexat, i un punt càlid.