Bouquet d’alella pur dolç

vi blanc dolç de Garnatxa blanca amb solera des de 2011. D'acidesa marcada, dolça però no embafador, presideix les sobretaules de festes i festius, acompanya les pastes dolces i xocolates i allarga les converses. Producció limitada de 105 ampolles.
Categoria:

Descripción

Verema manual en caixes de 15 kg i una estricta selecció del raïm a la vinya. A continuació, es col·loca el raïm sobre llits de palla perquè es deshidrati. Un cop seca (passa) i tenim una bona concentració de sucre, premsem i deixem que iniciï espontàniament la fermentació alcohòlica amb llevat autòctona, a 20 °C fins aturar-la de forma natural amb aplicació de fred. Finalment, es posa en bóta per criar-se amb la solera durant dos anys. Acaba fent un any de repòs en ampolla.

Vi dolç elaborat amb 100% Garnatxa Blanca. La producció és limitada, 105 ampolles. El seu grau alcohòlic és de 15% vol., (equival a 80 gr/l).

Marida bé amb fruita seca, xocolata negra, pastes de pasta de full i formatge blau. Recomanem servir-lo a uns 10ºC

Informació addicional

Varietat100% Garnatxa Blanca
Any
Grau alcohòlic15% vol.

Nota de cata

Es mostra net, color daurat brillant i una llàgrima lenta.
Trobem, a l'inici, aromes minerals concentrades en una suma de guix, pedra seca i sauló (sorra) amb tocs de pinassa. Quan evoluciona s'expressen fruites com l'albercoc, codonyat, almívar, pell de llimona madura i ametlles en un fons floral. És la primavera mediterrània concentrada en unes gotes de vi.
És fresc i dolç alhora. Recorda la mel, la llimona i el préssec deshidratat. Delicadament, transcorre per la boca i deixa una sensació molt agradable.