Foranell Pansa Blanca

És un vi complex molt ric en matisos, amb gran personalitat on es potencien els dos aspectes particulars del nostre terreny i clima: una marcada salinitat derivada de la brisa del mar i un grau de mineralització elevada per sorra blanca que aporten els nous registres olfactius i gustatius.
Categoria:

Descripción

És un vi complex, molt ric en matisos, amb gran personalitat on es potencien els dos aspectes particulars del nostre terreny i clima: una marcada salinitat procedent de la brisa del mar i un grau de mineralització elevat per sorra blanc que aporten els sentits nous registres olfactius i gustatius.

Informació addicional

VarietatPansa Blanca
Any2017
Grau alcohòlic12,5% vol.

Nota de cata

Mostra una intensitat mitjana/alta de tonalitats grogues i reflexos daurats.
És fresc, té notes cítriques de pell de taronja confitada, embolicades per notes de fonoll i herbes de sotabosc mediterrani.
Es mostra equilibrat, sec, estructurat, omple tot el pas per boca, amb la singularitat d'un toc salí que el fa particular, i hereu de la zona que l'ha vist néixer, que a cada glop ens torna al paisatge de mar i sorra. El final de boca és tensat i vibrant. Sense mostrar fatiga malgrat el llarg envelliment, continua oferint el record de pell de cítrics, salinitat i herba aromàtica.