I tant

Vi afruitat amb predomini de fruita vermella i amb una entrada suau i neta
Categories: ,

Descripción

Amb aquest vi volem mostrar quin és el comportament de la garnatxa negra als terrers argilosos de la D.O.Montsant. Procedent de vinyes situades a la zona sud del Montsant, concretament a la població del Masroig, fa que es garanteixin les hores de sol necessàries per aconseguir una correcta maduració.

Informació addicional

Varietat

Garnatxa

Any2018
Grau alcohòlic14,6% vol.

 

Nota de cata

Presenta un color granat intens amb una capa de color mitjà-alta. Els tons violacis que complementin la capa de color ens donen idea de la seva vivesa i joventut.
Al principi tenim una explosió aromàtica de fruits vermells, molt típics de la garnatxa. Aquesta fruita va acompanyada amb aromes balsàmiques donant-li un caràcter llaminer. Per finalitzar ens apareixen uns tocs anisats que recorden el fonoll, planta típica del sotabosc mediterrani.
La boca és molt descriptiva del que és una garnatxa negra. Vi afruitat amb predomini de fruita vermella i amb una entrada suau i neta. Bona cremositat que compensa els tanins, donant una sensació plena i rodona. Al final de la boca torna a reaparèixer l'estructura vinosa de la garnatxa que confereix equilibri al conjunt del vi.