Ivori tinto 2019

La mayoría de viñas y la bodega están situadas en el centro de la población de Alell
Categoria:

Descripción

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d'Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves a dues Denominacions d'Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA.

La majoria de vinyes i el celler estan situades al centre de la població d'Alella, al cor de la Denominació d'Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos amb diferents marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA, VIOLETA Y MAYLA amb l'objectiu de donar a conèixer la personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb poca intervenció i dosis de sulfurós mínimes. Al celler es treballa amb mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors.

Últims reconeixements:

Guía Peñín 2017: 91 p
Robert Parker 2015: 89 p

Informació addicional

Any2019
Varietats30% Syrah, 70% Garnatxa tinta
Alcohol14,5 % vol.

Nota de cata

Color cirera picota
Nas d'aroma profunda, fruits negres (pruna, figa), balsàmic i notes especiades.
Boca muy carnosa, glicérica, sedosa. Gran equilibrio y estructura. Final largo, elegante con matices de regaliz y ahumados.