Marfil brut nature

Cava fresc i elegant amb aromes afruitades i de criança. Molt equilibrat!
Categoria:

Descripción

Alella Vinícola és el celler que ha donat fama a Alella des del 1906 a través dels seus vins, impulsant la creació de la Denominació d'Origen Alella durant els anys 50′. Actualment produïm, elaborem i embotellem vins i caves a dues Denominacions d'Origen: D.O. ALELLA i D.O. CAVA.

La majoria de vinyes i el celler estan situades al centre de la població d'Alella, al cor de la Denominació d'Origen, a 15 quilòmetres al nord de Barcelona. Comercialitzem els vins, caves, dolços i generosos amb diferents marques MARFIL, IVORI, VALLMORA, ONA, VIOLETA Y MAYLA amb l'objectiu de donar a conèixer la personalitat de les varietats locals, el clima mediterrani i el caràcter geològic que configuren els nostres vins.

El raïm prové de vinyes pròpies on treballem de manera ecològica (no herbicides, no insecticides, no adobs inorgànics). Al celler es treballa amb poca intervenció i dosis de sulfurós mínimes. Al celler es treballa amb mínima intervenció i amb dosis de sulfurós mínimes i responsables que asseguren la correcta evolució del vi i la seguretat alimentària dels consumidors.

Cava elaborat amb una combinació clàssica de varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

La criança mínima és de 14 mesos i es degolla just abans de comercialitzar-se per preservar tota la frescor i intensitat.

Informació addicional

Varietat
Any2020
Grau alcohòlic11,5% vol.

Nota de cata

Groc daurat, aroma intensa, complexa, bombolla fina i cruixent amb expressió de la criança.
Notes fruits secs i fruita blanca.
Amb molt de sabor, expressiva, fines notes de mares. Equilibrat i llarg.