Plaer Escumós brut nature

Vi blanc escumós de Pansa blanca i Chardonnay, de mètode tradicional i envellit en ampolla. De bombolla fina que omple la boca, va bé tant amb entrants com amb plats més elaborats, per dinars familiars o sopars en parella. És un vi que sap diumenge.
Categoria:

Descripción

Vi d´agricultura ecològica. Verema manual en caixes de 15 kg i estricta selecció de raïm a la vinya. Seguidament es refrigera el raïm en una cambra de fred unes hores per aconseguir precursors aromàtics. Posteriorment premsem suaument cada varietat per separat amb aprofitament exclusiu del most flor, fem un desfangat estàtic i una fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 15ºC en dipòsits d'acer inoxidable durant 3 setmanes (cada varietat per separat). Finalment fa la segona fermentació en ampolla seguint el mètode tradicional d'elaboració, i un mínim de 30 mesos de criança a les seves mares. Es degolla a mà sense addició de licor.

Vi blanc escumós Brut Nature elaborat amb el 50% Pansa Blanca i 50% Chardonnay. La producció és limitada, 3.380 ampolles. El seu grau alcohòlic és de 12% vol.

Informació addicional

VarietatChardonnay, Xarel-lo
Any2020
Grau alcohòlic12% vol.

Nota de cata

Presenta un color groc pàl·lid amb reflexos característics verdosos. Bombolla fina.
Trobem aromes torrades i cítriques, pinya madura i pruna groga. Alguns florals de ginesta i mimosa destaca l'olor de fulla de taronger.
Té una entrada suau, amb records afruitats. Les bombolles són fines, però omplen la boca i deixen un record d'aranja.