Scala Dei Cartoixa

Un vi negre amb criança que gaudirem amb plats a base de carns de caça com també acompanyant estofats o cuits.
Categoria:

Descripción

Aquest vi Scala Dei Cartoixa és un vi negre elaborat pel celler Scala Dei a partir de les seves vinyes velles de Garnacha Tinta i Cariñena. Ambdues estan plantades en terrasses sobre els típics terres de llicorella (pissarra) de la DOQ Priorat. Uns ceps amb edat mitjana de 60 anys, situats a terrasses a una altitud d'entre 500 i 800 metres sobre el nivell del mar.

Informació addicional

Varietat

Garnatxa 80%, Carinyena 20%.

Any2017
Grau alcohòlic15% vol.

 

Nota de cata

Aquest vi negre amb criança es presenta molt ben cobert, amb un intens color vermell picota amb rivet violaci. Net i brillant, el vi negre Scala Dei Cartoixa forma llàgrimes denses que tinten la copa.
Aromes complexes i molt elegants, aquest cupatge de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles ofereix unes fruites negres madures molt presents embolicades amb records de flors violetes i un subtil toc mineral molt agradable. En un segon pla, s'aprecien les aromes de la criança, que s'expressen amb un ampli ventall d'espècies i notes fumades.
Complex i potent, amb un pas voluminós i vellutat. Aquest vi del celler Scala Dei ens regala uns tanins saborosos i madurs molt ben integrats. Llarg i molt persistent, amb marcats records minerals, les fruites madures i subtils torrats per via retronasal.