Vino blanco Pansa Blanca Sauló Crianza

Un bon vi blanc és perfecte per acompanyar multitud de plats, però especialment peixos i plats mariners que ens transporten als dinars i sopars de pescadors els calorosos dies d'estiu.
Categoria:

Descripción

Els vins blancs criança són un dels plaers que els amants del bon vi gaudim. Un bon vi blanc és perfecte per acompanyar multitud de plats, però especialment peixos i plats mariners que ens transporten als dinars i sopars de pescadors els calorosos dies d'estiu.

A Can Roda elaborem deliciosos vins blancs criança, però estem especialment orgullosos del nostre Sauló Crianza, un vi elegant, saborós i delicat, un vi de categoria superior amb DO Alella.

Informació addicional

VarietatPansa Blanca de viñas viejas
Any2019
Grau alcohòlic13% vol.

Nota de cata

Vi de color groc llimona nova i reflexos daurats, aspecte dens amb presència de llàgrima persistent.
És de bona complexitat aromàtica, on destaquen les aromes de la criança sota les notes de fruites madures. Es perceben aromes de fonoll, pera, préssec, vainilla, crema cremada, lactis i fruita com el meló madur o la poma al forn.
És pausada, de sensació llaminera i cremosa, ben equilibrat amb una acidesa subtil que dóna equilibri fins al final, persistent de sensació amarga molt agradable que ens torna les aromes de fruita, balsàmics i criança.