Vi blanc Pansa Blanca

Vins blancs n'hi ha molts, però trobar un bon vi blanc no és senzill. A Can Roda disposem de tres tipus de vins blancs de gran sabor i gran personalitat.
Categoria:

Descripción

Els vins blancs pansa blanca són una de les varietats de vins més demanades per maridar els nostres guisats i plats mariners. Vins blancs n'hi ha molts, però trobar un bon vi blanc no és senzill. A Can Roda disposem de tres tipus de vins blancs de gran sabor i gran personalitat.

Un és vi blanc, pansa blanca de Can Roda que no et deixarà indiferent. Si una cosa és característica dels vins DO Alella és la utilització de la Pansa Blanca, la varietat de raïm DO Alella característica d'aquesta zona vinícola.

Informació addicional

Tipus de vi

Blanc

VarietatPansa Blanca
Any2021
Grau alcohòlic13% vol.

Nota de cata

Vi de color groc pàl·lid i brillant, reflexos verd-grisos i llàgrima lleugera.
Intens i fragant al nas, apareixen aromes fresques i varietals de record afruitat com pera, préssec i toc de plàtan verd, planta mediterrània com fonoll i sotabosc, salins i minerals fumats.
Pas en boca fresc i lleugerament gras, llarg i mitjanament estructurat, d'acidesa cítrica i records de fruites cítriques com llima i aranja, marcadament salí i postgust lleugerament amarg.