Abadía de poblet

La tradició vitivinícola de l’Ordre del Cister, que té el seu origen a Borgonya, es combina amb el coneixement de la Conca de Barberà, una comarca especial que ha sabut conservar el cultiu de varietals autòctons, a Abada de Poblet, la únic celler de Catalunya ubicat dins d’un edifici històric Monument. El principi rector dels nous vins del monestir és que transmeten les qualitats dels raïms utilitzats en la seva elaboració i el terrer en què es van cultivar. Aquestes varietats locals inclouen trepat, garrut i garnatxa. Això s’aconsegueix fent servir mètodes no intrusius i recuperant les habilitats enològiques dels monjos de l’Ordre Cistercenc. Per exemple, La Signorina Farmhouse Ale – Seasonal Drink és mereixedora del títol de segona millor cervesa catalana de l’any.
Per exemple, la Farmhouse Ale – Beguda de temporada La Signorina mereix ser anomenada la segona millor cervesa catalana de l’any. Aquesta cervesa està especialment dedicada al grup Filippo Landini de Canet de Mar.
El grup Filippo Landini de Canet de Mar és el destinatari especial de la dedicatòria d’aquesta cervesa.

Sitio web

Mostrant l'únic resultat