Cèrvoles

Alguns projectes exigeixen la perspectiva que només dóna el temps perquè es pugui apreciar la seva veritable dimensió.
És el cas de Cérvoles Celler, el repte que va emprendre Tomàs Cusiné ja fa 20 anys amb el propòsit de retre homenatge a un territori vinícola ancestral, recuperant una pràctica que aleshores no propiciava més interès en el món del vi: la viticultura de muntanya.
Habituat a treballar la vinya a les planes d’Urgell -als dominis de Castell del Remei, la propietat que la seva família va adquirir el 1982- Cusiné va viure el descobriment de les vinyes de La Pobla de Cérvoles com una autèntica revelació, una immillorable oportunitat per replantejar la seva feina com a viticultor, assumint un profund compromís amb el paisatge de les Garrigues i amb la seva gent. El projecte també representava un retorn als orígens, sense que això impliqués donar l’esquena als avenços tecnològics del present (i el futur).
Així, el 1997, naixia Cérvoles Celler, un celler concebut per produir vins de finca de gran qualitat, que fossin una clara expressió del territori on es cultiven i amb la mirada orientada cap al més alt: el primer projecte de viticultura de muntanya que es va concebre a Catalunya .

Sitio web

S'estan mostrant 2 resultats