Oliveda

Tres generaciones dedicadas en cos i ànima a la vinya. Una història iniciada per José Oliveda Casanovas i la seva esposa Joana Rigau Ros. Dos emprenedors de la seva època que van crear una manera de vida centrada en el món del vi. Geni, inventor, artista i gairebé mag; José Oliveda va ser capaç de crear un celler en una època de guerra per alegrar la vida dels vilatans i generar prosperitat a la zona. La seva dona, pacient i treballadora sempre al costat, deixant empremta a cada pas i vivint intensament el gran repte de fundar un negoci familiar.

Anna Maria Oliveda Rigau una dona única i filla dels fundadors va decidir seguir els passos dels seus pares. Al seu costat el seu marit Josep Josep Freixa Escarrà oriünd de terres veïnes de vinya qui va aportar el seu coneixement en la matèria i ganes de fer créixer el negoci familiar.

Actualment al capdavant del vaixell, un gran capità,Alfonso Freixa Oliveda qui des de fa més de 30 anys dirigeix ​​i defensa a capa i espasa el nostre celler familiar, creant un nou projecte vinícola, que avui dia s’ha convertit en una empresa amb identitat pròpia.

Sitio web

S'estan mostrant 3 resultats