Can Blau

El viu carmesí dels vins negres de la comarca del Priorat, on s’ubica el territori de la Denominació d’Origen Montsant, es queda gravat a la ment com una simfonia de sabors.

Ens impulsa a explorar la profunditat del sabor mineral, el centelleig d’espècies i carns rostides, i el record de cireres negres per la complexitat de la seva estructura de sabor.

A diferència de les històries romàntiques que prevalen a la història de la Serra del Montsant, la clau d’aquesta abundància de sabors és molt més assolible. Els vins de Can Blau barregen diversos raïms amb el talent d’un nigromant.
Les valls argiloses s’aprofiten per collir el raïm carien, que és ric en tanins. Sobre els relleus inclinats de pedra calcària creixen saborosos raïms de Syrah. El raïm Garnatxa també creix a prop d’un Priorat compost de pissarra negra i antiga. Els negres creats per Cellers Can Blau són el resultat de l’encanteri creat per la trobada dels tres tipus en diverses proporcions, ja sigui sols o amb altres.

Sitio web

Mostrant l'únic resultat