Bouquet d'alella

Envoltats de vinya, amb vistes al mar, a tocar del poble d’Alella i abraçats pel Parc Natural de la Serralada Litoral, trobareu el celler Bouquet d’Alella.

Som la 14a generació de la família Boquet, que ha mantingut la finca durant 5 segles, i el nostre repte és continuar amb la tradició de manera sostenible elaborant vins ecològics, amb vinya pròpia i varietats tradicionals i oferint experiències enoturístiques a tan sols 15 quilòmetres de Barcelona .

La finca disposa de 14 hectàrees de vinya plantada des de fa més de 40 anys i avui cultivades amb tècniques ecològiques al sòl típic de la DO Alella, el sauló, i distribuïdes en parcel·les escalonades situades als termes municipals d’Alella, Teià, Cabrils i Vilassar de Dalt (tots ells inclosos a la DO Alella).

La meitat de la vinya està ubicada prop del mar, oberta a la influència del sol i la brisa mediterrània, mentre que la resta de la vinya es troben a la part més alta del Parc de la Serralada Litoral on les temperatures són més fredes i hi ha més contrast tèrmic entre el dia i la nit.

Les varietats plantades majoritàriament són les autòctones de la zona: pansa blanca, garnatxa blanca, garnatxa negra, murviedre i syrah.

Sitio web

S'estan mostrant 6 resultats