Quím batlle

Situat a Tiana, a 320 m d’altitud sobre el nivell del mar i formant part de la Serralada de Marina, es troba la nostra Canell Quim Batlle, una finca de 3 hectàrees anomenada La SENTIU. A tan sols 15 km de Barcelona, ​​som el Cell de la DO Vins d’Alella més proper a la ciutat comtal.

Des de la part més alta de la nostra finca, podem observar el paisatge mediterrani en la seva magnitud, envoltat de vinyes, alzines i arbustos que conformen un bosc evolucionat i madur. El mar mediterrani apareix en tota la seva plenitud, oferint-nos una postal immillorable. I a la nostra dreta, la ciutat de Barcelona, ​​amb una vista esplèndida.

El Bodega de Quim Batlle és un projecte personal d’herència familiar que neix l’any 1999, fruit de l’esforç i de l’experiència en el cultiu de la vinya. La passió pel món de la viticultura fa que siguem pioners en l’agricultura ecològica dins la nostra DO Vins d’Alella. L´ànima il´essència d´aquest projecte parteix del respecte pels processos naturals de l´entorn i del territori.

Des de l’any 2003 disposem de la certificació ecològica CCPAE i des de l’any 2019 és destinació Biosphere

Sitio web

S'estan mostrant 6 resultats