Raventos d'alella

Celler situat entre vinyes velles i boscos de l’interior de la serralada litoral que divideix la DO Alella. Des de la primera anyada elaborada al celler modern, el 1981, la filosofia ha estat l’extracció de les màximes possibilitats a la varietat genuïna de la zona: la Pansa Blanca.
El caràcter innovador, avantguardista i internacional del Celler ha donat uns vins de constant evolució, mantenint al màxim el respecte al producte natural ia la identitat de la zona.
El raïm passa per la taula de selecció, premsat de raïm sencer i fermentacions a baixa temperatura tractant de preservar les propietats de la fruita. Totes les parcel·les que podem es premsen i es vinifiquen per separat. L’ús de dipòsits de fermentació petits i bótes ens ajuden a vinificar per separat i anar descobrint les propietats de cada parcel·la. Investiguem i descobrim coses noves cada dia.

Des del naixement del vi Marquès d’Alella (actualment Raventós d’Alella), les vinyes han hagut de conviure amb la urbanització d’aquestes terres tan a prop de Barcelona. En temps recents, l’ampliació del Parc Natural de la Serralada de Marina ens ha garantit el futur i ens fa ser especialment optimistes en la conservació futura del patrimoni vitícola d’Alella.

Sitio web

S'estan mostrant 7 resultats