Roura

Cellers roura és un celler familiar, amb uns 45 hectàrees de vinyes pròpies, situat al cor d’Alella, al nord de Barcelona.

Cellers Roura elabora vins de diferents D.O.: Cava, Alella i Catalogne. Utilitzem per una banda varietats “nobles europees” com cabernet-sauvignon o chardonnay (conegudes per la seva aclimatació al clima català), i per altra banda varietats típiques de la zona, com el Xarel-lo o Pansa Blanca.

Convençut de la possibilitat de la zona, Juan Antonio Roura s’embarco en el projecte d’elaborar vins de qualitat.

El celler va començar a treure al mercat un cava “brut” així com dos vins l’any 1990. El seu primer vi blanc, de l’any 1989, i el seu primer negre “criança” de 1987. A poc a poc es van anar afegint noves referències, fins i tot obtenir la gamma completa, composta de 3 caves i 6 vins.

El celler inicial, d’una superfície de 4.000 m2, va ser ampliat amb un nou celler distribuït en dues plantes semi-subterrànies de 1.600 m2 cadascun, i condicionat amb les noves tecnologies enològiques per augmentar la capacitat d’elaboració i incrementar la qualitat dels vins.

Actualment, continua produint vins i caves de manera tradicional, de les denominacions d’origen Cava i Alella, i exporta a diversos països europeus i asiàtics.

Sitio web

S'estan mostrant 9 resultats